0740 175 985

Aici este locul in care vei gasi raspuns la toate intrebarile nepuse, chiar si la acele intrebari care nu au primit un raspuns satisfacator.
Vei putea sa citesti gandurile altora ca tine care au cautat ajutor la cabinetul nostru.

„Am avut un sentiment mixt. Pe de o parte mi-a plăcut ca ai vorbit concret despre ce ai observat la mine, pe de alta parte nu știu daca mi-a placut sa aud din prima ședință realitatea. Caracteristicile  pe care le-am reținut sunt: talent nativ in tehnica, instabila emotional, ca nu sunt om de echipa. Cred ca am nevoie de niște explicații suplimentare!  Îmi plac lucrurile clare. Dar ma asteptam sa mai treacă câteva ședințe pana tragi concluzii despre personalitatea mea. Am mai reținut ca am multe de lucrat, ca nu am nevoie de psihiatru sau de tratament :)) și ca e nevoie de timp pentru prelucrare. Si mai am o problema. Am povestit cu ai mei despre faptul ca merg la psiholog. Mi-a scris mama un cearceaf pe WhatsApp in acea seara ca e foarte îngrijorata pentru mine si de ce nu e de acord si ce trebuia sa fac daca am simțit nevoia sa vorbesc cu cineva. Nu am considerat ca merita un răspuns, asa ca am lăsat asa lucrurile si nu am mai deschis discuția. Cred ca mama încearcă sa îmi controleze un pic viata chiar si acum. Îmi aduc aminte cand am discutat despre decizia de a ma căsători  sau nu. Mama foarte indignata a spus : Ce? Iti este dator cu o căsătorie dupa atâția ani de relație! Probabil ca si asta a cântărit in decizie…”

„Am gandit: ca e un inceput promitator si ca pareti un om serios, pe care il pot respecta si de la care pot incerca sa invat.
Am simtit: o mica usurare, speranta, dar si spaima pentru ce am putea descoperi despre mine in urmatoarele sedinte.”

„Buna seara,
Va scriu deoarece vreau sa va multumesc pentru sfaturile din sedinta trecuta, am modificat CV-ul si dupa o saptamana, pe 24 ianuarie, am si obtinut un post de Office Manager la  o firma mare.
Voi incepe activitatea luni, 6 februarie. Am putin emotii, sunt singura fata dintr-o echipa de 10 baieti, dar sper sa fie totul bine.”

„Pana sa ajung la cabinet imi spuneam: « Sper sa fie o persoana care sa imi transmita o stare de liniste… » si iata ca asta am primit…
Am simtit ca imi pot deschide mintea si sufletul si ca pot vorbi despre mine… Sper din suflet sa imi pot recapata increderea in mine si sa redevin o persoana optimista si zambitoare, asa cum eram inainte… Faptul ca am acceptat ideea de a cere ajutor specializat este deja un mare pas inainte…
Am incredere ca am facut alegerea potrivita.”

„Astazia fost prima mea vizita la psiholog. Prima sedinta a fost una de testare, bineinteles, pe care am trecut-o amandoi. 🙂
Intalnirea a decurs asa cum ma asteptam, plina de emotie, tulburare, exaltare, relaxare, bucurie. Un cumul de sentimente variate…
Mi-a placut discutia pe care am avut-o cu tine, mi-a placut energia locului, mi-a placut ce-am simtit. Imi doresc sa gasesc cat mai repede echilibrul de care vorbeai.
PS: Lucrez si la corectarea pozitiei spatelui.”