0740 175 985

Te invit sa iti analizezi cea mai importanta parte a fiintei tale: sufletul tau. Simti cateodata ca anumite mecanisme sunt blocate? Poate ca iti este greu sa iti aduni puterile, sa-ti canalizezi energia, sa iti identifici resursele. Probabil ca iti doresti sa te simti mai bine in pielea ta, sa simti ca esti tu cu adevarat, dar nu stii de unde sa incepi. Acum este momentul sa apelezi la ajutorul specialistului. Te voi indruma in cautarea aceasta, printr-un demers terapeutic care sa se plieze pe nevoile tale specifice.

Abordarea psihoterapeutica se face din perspectiva Analizei Existentiale, care „isi propune promovarea in traire, relatie si actiune, a deschiderii si angajamentului ” (sursa  http://www.analizaexistentiala.ro). Omul este privit ca o fiinta ce se poate automodela in ceea ce conteaza intradevar pentru el in viata. Terapia prin metoda analizei existentiale se concentreaza in special pe mijloace verbale (logoterapia), prin intermediul discutiilor libere, dar totodata adoptand si alte mijloace de interventie.

Obiectivul Analizei Existentiale este acela de a-l incuraja pe om sa faca fata situatiilor neplacute, de anxietate, singuratate, frica, de neliniste si de a-l ajuta pe acesta sa poata trai in acord interior cu propriile-i actiuni si propria-i existenta: a da sens, a cauta sensul si a regasi sensul vietii sale.

Ca terapeut analist-existential te invit pe tine, cel ce imi soliciti ajutorul si sprijinul, sa reflectezi asupra propriei tale existente, a propriei persoane si sa constientizezi rolul tau in propria ta viata, cu bune si cu rele.

Prea multe intrebari fara raspuns…

Prea multe obstacole pe care nu le poti depasi…

Prea multe provocari…

Incepi sa intelegi ca timpul trece grabit, ca oamenii nu au rabdare sa te asculte, ca ai nevoie de sprijin in a depasi o anumita situatie cu care te confrunti. Acum si aici, in acest ritm precipitat, o parere obiectiva ti-ar putea fi de mare folos: este timpul sa apelezi la o prima sedinta de consiliere. Poti primi ajutor in probleme care fac referire la:

Se spune ca adevaratele comori sunt cele ascunse adanc… Stii si tu acest lucru, simti ca in adancul sufletului tau se ascund emotii, cunostiinte, calitati pe care, dintr-un motiv sau altul, nu le-ai valorizat, nu ai avut sansa sa le descoperi. Afla ce anume te-a impiedicat sa iti accesezi aceste resurse iar apoi invata sa le dezvolti si sa le folosesti in beneficiul tau! Este momentul oportun sa apelezi la o sedinta de psihoterapie in cadrul careia abilitatile tale cognitive si sentimentele tale pot fi evaluate si valorizate.